Portfolio |

Onderstaand leest u hoe een aantal klanten de dienstverlening van AccountPlus ervaren.

 • Saskia Geurts, directeur van Natuur- & gezondheidsProducten Nederland te Nijkerk (www.natuur-gezondheidsproducten.nl):

  Marjolein denkt met ons mee, is pro-actief en zeer accuraat. Ze doet de naam van haar bedrijf AccountPlus eer aan! Fijn om mee te werken.

 • Aart Bosmans van A&D Internet Oplossingen B.V.:

  AccountPlus gaat, in tegenstelling tot de meeste andere adviseurs, verder dan het begeleiden van het administratieve proces. Marjolein is een topper in haar vak, dat merk je aan alles: gestructureerde aanpak, hoog denkniveau, goed geschreven en strak opgemaakte jaarrekeningen en een goede begeleiding achteraf. Ze begrijpt waar je als ondernemer mee zit!

 • Jan Pannekoek van Pannekoek Schilderwerken te Epe (www.schilderwerk-epe.nl):

  Eén van de steekwoorden van AccountPlus is betrokkenheid en dat begint met begrip, snappen hoe de werkelijkheid van de ander en zijn bedrijf er uit ziet. Daarvoor ben je bij AccountPlus aan het juiste adres. Een goede partner om samen je zaken op orde te te krijgen en te houden.

 • Arjan Klein van Doornburgh events (www.doornburgh.com):

  Aanvankelijk dacht ik dat de ‘Plus’ van ‘AccountPlus’ puur een marketingtool was. Natuurlijk, iedere accountant zegt de cliënt net even beter te adviseren dan een collega-kantoor. In de afgelopen jaren is mij duidelijk geworden dat de ‘Plus’ van AccountPlus terecht is. Vanaf de start heeft Marjolein me voortdurend tussen alle boekhoudkundige en fiscale klippen doorgeloodst. Inmiddels werken we al een lustrum samen, en al die jaren maak ik me over boekhoudkundige en fiscale zaken geen zorgen; als ondernemer in de evenementenbranche wil ik daar ook niet veel tijd mee bezig zijn. En dat lukt, met dank aan AccountPlus!

  Het klinkt allemaal wel erg positief, ik besef dat terdege. Nou vooruit, er is één nadeel: Marjolein is heel punctueel in haar planningen die, ongeacht mijn eigen drukte, me regelmatig noodzaakten om tot in de kleine uurtjes door te gaan om de cijfers tijdig aan te leveren. Of ligt dat toch aan mijzelf?

 • Remco Vallinga van Vallinga Hoorzorg te Elburg (www.vallingahoorzorg.nl):

  Mijn ideale accountant in 7 kernwoorden: betrouwbaar, nauwkeurig, adviserend, ervaren, kennis, flexibel en persoonlijk. Marjolein voldoet hier ruimschoots aan en daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig; geen tussenlagen maar direct persoonlijk contact, waar nodig zelfs buiten werktijd. Een goede accountant is onmisbaar voor je bedrijf!

 • Willemieke van Hekezen van Fysiocare Nunpeet (www.fysiocarenunspeet.nl):

  Inmiddels heb ik alweer een aantal jaren een fijne samenwerking met AccountPlus. In de eerste jaren van de start van mijn praktijk heeft Marjolein me bijgestaan met advies en informatie. Regelmatig contact en goed informeren van de klant staan bij haar voorop, wat zeer gewaardeerd wordt.