AccountPlus |

AccountPlus staat voor een betrokken en vakbekwame dienstverlening. Account is afgeleid van het woord accountancy en de toevoeging Plus staat symbool voor de vier pijlers die de basis vormen van mijn dienstverlening:

 • Betrokkenheid
  Vanuit mijn vak ben ik niet alleen geïnteresseerd in uw bedrijf, maar ook in de persoon achter de onderneming, zodat ik pro-actief kan adviseren over ontwikkelingen die voor u van belang zijn.

 • Kwaliteit
  Als AA-accountant sta ik ingeschreven bij de beroepsorganisatie NBA, die haar leden periodiek toetst op kennis, professionaliteit, deskundigheid, toepassing van de wet- en regelgeving en dossiervorming. AccountPlus voldoet aan alle gestelde eisen.

 • Flexibiliteit
  Bij zelfstandig ondernemen past een flexibele instelling. Met AccountPlus kunt u een afspraak maken waar en wanneer u dat wilt, desgewenst ook buiten ‘kantooruren’ .

 • Prijs
  Dankzij digitaal werken, lage overheadkosten en op uw vraag afgestemde werkzaamheden, betaalt u bij AccountPlus niet meer dan nodig is. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de vereiste deskundigheid, ligt het uurtarief tussen € 85 en € 125 per uur (exclusief btw). Het is ook mogelijk om een vast tarief per maand te betalen voor een vooraf vastgesteld pakket werkzaamheden.

Samenwerking

De salarisadministratie besteed ik uit aan Van Olst Personeelsadvies en fiscaal-juridische vraagstukken leg ik neer bij M&R Belastingadviseurs, beide gevestigd in Wezep.
Daarnaast kan ik ook altijd een beroep doen op de vaktechnische helpdesk van het Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).