Dienstverlening |

Van u als zelfstandig ondernemer wordt verwacht dat u van alle markten thuis bent. Toch kan het doen van uw financiële administratie een behoorlijke puzzel zijn. AccountPlus is op de hoogte van de actuele administratieve, financiële en fiscale ontwikkelingen en neemt deze taken graag van u over.

Als AA-accountant/belastingconsulent bied ik de volgende diensten aan:

  • administratieve werkzaamheden
  • het opstellen van jaarstukken
  • het verzorgen van uw belastingaangiften
  • advisering en ondersteuning op financieel en fiscaal gebied.
  • Het samenstellen van jaarrekeningen
  • Het opstellen en deponeren van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel

Startersregeling

Wanneer u start met uw bedrijf kosten zaken als het inschrijven bij de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel, het regelen van uw bankzaken en het opzetten van uw administratie veel tijd, terwijl u zich eigenlijk op uw onderneming wilt richten.
Graag wijs ik u de weg in alle zaken die van belang zijn, zonder u daarvoor hoge kosten in rekening te brengen. Startende ondernemers betalen bij AccountPlus voor de eerste vier uren dienstverlening het speciale tarief van € 200 (exclusief btw).

Automatisering en digitalisering

Een moderne ondernemer gaat met de laatste ontwikkelingen mee. Daarom werkt AccountPlus met digitale dossiers en vindt de facturatie volledig digitaal plaats. Jaarstukken breng ik als pdf-bestand uit, tenzij u de voorkeur geeft aan een papieren versie. Op deze manier werk ik zo efficiënt mogelijk met respect voor het milieu.
Als u zelf uw administratie in wilt boeken, dan adviseer ik het boekhoud- en facturatiepakket SnelStart. Dit pakket is eenvoudig in gebruik, biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en heeft veel uitbreidingsmogelijkheden.

Het opstellen en deponeren van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel